Voor deze camperstalling verzorgen wij de bouw van een nieuwe loods. Voorin de loods worden twee units gemaakt voor de verhuur en achter is ruimte om campers te stallen. Hier verzorgen wij de gehele nieuwbouw van begin tot eind.

Tussen een bestaande fundering wordt een nieuwe vloer gestort en gevlinderd voor een strak eindresultaat. Als de betonvloer is uitgehard, wordt de staalconstructie geleverd en gemonteerd. Er is gekozen voor stalen gordingen (multibeams). In de staalconstructie is hulpstaal opgenomen ter ondersteuning van bijvoorbeeld loopdeuren, overheaddeuren etc. Na de staalconstructie hebben wij de hal voorzien van dak- en gevelbekleding.

Op de gevels zijn blind bevestigde wandpanelen gemonteerd en op het dak een 3-kroons sandwichpaneel. Aan de voorzijde zijn twee elektrische overheaddeuren geplaatst en aan de zijkant een schuifdeur van 8 meter breed, waardoor de campers ondanks de smalle doorgang nog naar binnen kunnen rijden. De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof. De voorgevel is opgeleukt door middel van kaders om de deuren met een enkelwandige golfplaat JI 18-076-988.

We zijn momenteel nog met dit project bezig. Benieuwd naar het eindresultaat!